سر آشپز

آموزش آشپزی ایرانی و خارجی مانند :کیک و شیرینی و غذا های جدید

سر آشپز

آموزش آشپزی ایرانی و خارجی مانند :کیک و شیرینی و غذا های جدید

خمیر پیتزا شماره 1

 

مواد لازم خمیر پیتزا شماره 1 :

پنیر پارماس 

 100 گرم
آرد 
 1/4و3 پیمانه
روغن زیتون
 2 قاشق سوپخوری
پودر خمیر ترش
 1/2 و1 قاشق چایخوری
آب ولرم
 1/2 و 1 پیمانه
نمک
1/2  قاشق چایخوری  

طرز تهیه خمیر پیتزا شماره 1 :

2/1 پیمانه آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده ( با قاشق چوبی مایع را به هم می زنیم ) و به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار می دهیم . سپس بقیه آب ولرم و روغن زیتون را ریخته ،آرد را نیز بتدریج به مایع بالا اضافه می کنیم ، ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود . خم یر را در ظرفی مناسب قرار داده روی خمیر را با دستمال تمیزی پوشانده و به مدت نیم ساعت پنیر پارمسان را رنده کرده به خمیر اضافه می کنیم و مجدداً ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند ، سپس از روی خمیر را به مدت یک ربع دیگر می پوشانیم . پس از گذشت این زمان خمیر آماده مصرف می باشد .

نظرات 1 + ارسال نظر
تست سه‌شنبه 13 آذر‌ماه سال 1386 ساعت 01:03 ق.ظ

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد